Categorieën
Geen onderdeel van een categorie

Hoe de dreiging van Covid-19 in uw restaurant in Amsterdam aan te pakken?

Met het begin van de heersende dreiging van de pandemie Covid-19, is dineren of eten bestellen bij een beste restaurant van Amsterdam buitengewoon uitdagend geworden. Er zijn verschillende wijzigingen aangebracht in de voedsel- en veiligheidsprocedures die over het algemeen nodig zijn voor restaurants. Ze zijn in feite in een moeilijke situatie geplaatst, omdat ze uiterste voorzichtigheid moeten betrachten en zich moeten houden aan alle voedsel- en veiligheidsrichtlijnen om de veiligheid van hun gasten en consumenten te waarborgen.

Hoe essentieel is het naleven van veiligheidsprotocollen voor elk restaurant van Amsterdam?

Zelfs het beste restaurant van Amsterdam moet enkele veiligheidsprotocollen ondergaan met betrekking tot hun eten en andere noodzakelijke hygiënische richtlijnen. We kunnen niet ontkennen dat in het geval van een pandemie de voedselveiligheid het meest kritisch is geweest.

Restaurants dragen een grote verantwoordelijkheid voor hun gasten en het eten dat ze serveren. In het geval van een pandemie wordt de noodzaak om op voedsel te letten nog belangrijker. Het aantal eetgelegenheden dat de veiligheids- en sanitaire voorschriften moet volgen, moet worden verdrievoudigd. Een onhygiënische atmosfeer wordt al snel een broedplaats voor ziektekiemen en zelfs virussen. Hierdoor kunnen restaurants in Amsterdam op een kruispunt staan. Ze moeten zelfs strikte voedselveiligheidsmaatregelen volgen om ervoor te zorgen dat ze het vertrouwen van hun toegewijde klanten waarmaken.

Wat zijn enkele van de maatregelen die u kunt nemen om deze pandemie in uw restaurant te beteugelen?

In deze barre tijden van de covid-19 pandemie kunt u uw gasten goed organiseren en een goede regeling treffen waarbij de grootst mogelijke veiligheid en hygiëne (ook het eten) in acht wordt genomen.

Er kan ook worden gezegd dat restaurants geen broedplaatsen worden voor COVID-verspreiding in deze uitzonderlijke tijden waarin restaurants kleine stapjes nemen om te heropenen.

Nadat een restaurant in Amsterdam eetgelegenheden in het hele land heeft gelanceerd, raden we je aan om kennis te nemen van de voedselveiligheidsvoorschriften die ze moeten volgen.

● Liever bezorgen dan dineren

De restaurants zouden de voorkeur moeten geven aan bezorging of zelfs afhaalmaaltijden in plaats van de gasten uit te nodigen voor een dinerervaring. De werknemers, vooral degenen die bestellingen opnemen en in de keuken helpen, lopen trouwens meer kans om het virus op te lopen. Daarom is het van cruciaal belang dat mensen extra voorzorgsmaatregelen nemen en zelfs als uw werknemer symptomen van de gewone griep vertoont, geef hem dan vrijaf en stuur hem naar huis.

Laat ze thuis even herstellen, ook als de symptomen gering zijn. Het zou onhandig en ongepast zijn om hen de moeizame procedure te laten doorlopen om een ​​doktersverklaring te verkrijgen, vooral in deze tijd. Laat ze thuis herstellen en als het uit de hand loopt, zorg dan dat ze een COVID-19-test halen.

Overweeg om handen wassen en ontsmetten verplicht te stellen.

Een van de belangrijkste factoren die kunnen helpen de pandemie in te dammen, is het regelmatig gebruiken van ontsmettingsmiddelen en handwas. Handen wassen is al lang een vereiste voor restaurantpersoneel als onderdeel van de veiligheidseisen in de keuken, omdat ze in de buurt van voedsel uiterst hygiënisch moeten zijn. In het COVID-tijdperk is het echter van cruciaal belang om regelmatig de handen grondig te wassen en te ontsmetten.

Een andere manier om klanten aan te moedigen hun handen in het restaurant te wassen, is door posters op te hangen en zelfs regelmatig aankondigingen te doen. Niet alleen het personeel, maar ook de vaste klanten zijn gebaat bij welke indicatie dan ook.

● Maak uw restaurant dagelijks schoon

Dit is de belangrijkste stap die elk restaurant in Amsterdam zeer ingrijpend moet volgen. Het schoonmaakklusje stopt pas als je de luiken van je restaurant sluit. Het is van cruciaal belang dat u het restaurant en de keuken onderhoudt, dus zorg ervoor dat u ze opneemt in uw reguliere schoonmaakpraktijken. Voedsel is namelijk enorm belangrijk in het geval van een pandemie en daar moet voorzichtig mee omgegaan worden. Als gevolg hiervan moet de ruimte rond de voedselbereidingsruimte, zoals het keukenplatform of restauranttafels en bestek, regelmatig worden gereinigd en gedesinfecteerd.

● Kies voor contactloos bezorgen

In tijden als deze waarin we meer contactloos bezorgen is erg belangrijk. Voor veel restaurants is contactloos bezorgen de nieuwe norm geworden. Evenzo accepteren veel eetgelegenheden nu alleen afhaalbestellingen en geen dinerbestellingen. Het is uw verantwoordelijkheid als restaurateur om ervoor te zorgen dat u deze basisprotocollen volgt als het gaat om het voedsel dat u bereidt en serveert.

Bestel uw maaltijden bij het Beste restaurant van Amsterdam, de Indiase Thali, waar we ervoor zorgen dat elke stap wordt genomen voor de veiligheidsverzekering van zowel ons eten als onze gasten. Bezoek onze officiële website en Bestel nu!

Read More